Sağlıklı ve eşsiz lezzetler üretmek amacıyla yola çıkan Güler Sucukları Et Mamülleri, 1994 yılında kuruldu. kısa bir süre içinde istikrarlı bir büyüme ile 2000 yılında özel et kombinası ruhsatını aldı. Kaliteyi her aşamada en üst seviyede yaşatan Güler, Sivas yöresine ait büyükbaş hayvanlar ile sağlıklı lezzet zincirini daha ilk adımda başlatıyor.
İlk günden bu yana modern üretim ilkesinden vazgeçmeyen Güler, bu ilkeyle büyümesini kesintisiz sürdürüyor. Türkiye’nin et ürünleri sektöründe sayılı firmasalar arasında yer alan Güler Sucukları Et Mamülleri, kurulduğu günden beri Türkiye’ye sağlıklı, doğal ve leziz et mamülü sunmanın gururuyla çalışıyor.
Hindi ve tavuk etini ürünlerinde kesinlikle kullanmayan Güler’de “gerçek eşsiz et lezzeti” sizi bekliyor.''Yemediğimizi yedirmiyoruz''
Vizyonumuz
Kaliteden ödün vermeden, her zaman ileri teknolojiyi kullanarak tüketicilerin damak tadına ve lezzet zevklerine uygun özellikte, sağlıklı et ve et ürünleri üreterek, sektörde tercih edilen ürün çeşitlerini ve üretim kapasitesini sürekli artıran dünya standartlarında bir şirket ve marka olmak.
Misyonumuz
Sağlıklı ve doğal ortamlarda yetişen büyükbaş hayvanlardan HACCP ve kalite kurallarına uygun olarak et ürünleri üretmek, üretimde ve sevkiyatta müşteri memnuniyetini ve kaliteyi her zaman iyileştirmeyi ve geliştirmeyi hedeflemektir.
Türkiye’de sağlıklı bir neslin yetişmesi konusundaki titiz ve duyarlı sorumluluğu ürünleri sayesinde tüm tüketicilerle paylaşmak.